“NEK’ I MOJOJ ĆERKI PLJUJU U USTA KAD NAPUNI 18” Šok intervju Desingerice o nastupima, korišćenju NARKOTIKA, pa udario na KOLEGE

“NEK’ I MOJOJ ĆERKI PLJUJU U USTA KAD NAPUNI 18” Šok intervju Desingerice o nastupima, korišćenju NARKOTIKA, pa udario na KOLEGE

Ministarstvo kulture i medija Crne Gore nedavno je izrazilo zabrinutost zbog nedavnih kontroverznih nastupa Dragomira Despića, poznatog kao Desingerica. Međutim, reper se oglasio u vezi sa tim, demantujući tvrdnje da su mu zabranjeni nastupi.

Desingerica

“Crna Gora mi je kao druga kuća! Ne znam zašto bi mi bilo zabranjeno, nisam učinio ništa što bi to opravdalo… Možda zato što punim klubove?”, izjavio je Desingerica sa osmehom. Dodao je da ne nastupa na mestima namenjenim maloletnicima i da se ne bavi animacijom dece, već je njegova publika punoletna.

Reper je takođe diskutovao o kontroverzi oko svojih nastupa, ističući da je slična situacija sa striptiz klubovima, gde se ne podiže tolika galama oko sadržaja koji se prikazuje.

Vesna Vukelić Vendi, Desingerica

Komentarišući izjavu Ministarstva da su možda mislili da nastupa pred decom, Desingerica je istakao da deca imaju roditelje koji treba da vode računa o njihovim aktivnostima. Naglasio je da je na roditeljima da odgajaju svoju decu i da formiraju njihove stavove.

Desingerica

Govoreći o svom životu i karijeri, Desingerica je opisao svoj stil nastupa kao jedinstven i nepredvidiv. Rekao je da radi kako mu dolazi i da nije opterećen mišljenjima drugih. Takođe je otvoreno pričao o svom životu pre muzike, ističući da je prošao kroz različite faze, uključujući period kada je eksperimentisao sa drogom i alkoholom, ali da su mu ti poroci bili kratkotrajni.

Na kraju, Desingerica je naglasio da se ne zamara negativnim komentarima i da se dobro slaže sa svojim kolegama iz industrije, bez obzira na prethodne kritike koje je možda čuo.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *