“VREME ĆE POKAZATI KAKAV SAM TRAG OSTAVILA U SVOJOJ BORBI” Hitno oglašavanje JK: Osporavaju me, preuzela sam tešku ULOGU…

“VREME ĆE POKAZATI KAKAV SAM TRAG OSTAVILA U SVOJOJ BORBI” Hitno oglašavanje JK: Osporavaju me, preuzela sam tešku ULOGU…

Pop zvezda Jelena Karleuša, koja je poznata po otvorenom izražavanju svojih stavova o različitim temama, ovoga puta je komentarisala razlike između svetskih i balkanskih muzičkih zvezda.

Na svom Instagram nalogu, Jelena je istakla da je svetska muzička industrija daleko više od same muzike. Ona je objasnila:

– Svetska scena je već dugo prestala da bude samo o muzici. Publika je postavila vrlo visoke standarde, a svetske zvezde ne samo da poseduju izvanredan pevački talenat i velike hitove, već svaki njihov album dolazi sa pažljivo osmišljenim konceptom i idejom. Tu su i kostimi, koreografije, spotovi, modni izrazi, scenografije i specijalni efekti na koncertima, što sve doprinosi uticaju i trudu koji ulažu u svoja izvođenja. Njihovi timovi ne samo da pomažu u oblikovanju umetničkog izraza, već i u stvaranju celokupnog “pakovanja” koje ispunjava visoka očekivanja publike.

Jelena Karleuša

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *