HOĆE DA GA SMJESTE U BOLNICU BEZ NADZORA! PAKLENI PLAN MILJANE KECMANOVIĆ I ADVOKATICE: Otkrivamo KAKAV tretman traže za Kostu, pozivaju se na ZAKON

HOĆE DA GA SMJESTE U BOLNICU BEZ NADZORA! PAKLENI PLAN MILJANE KECMANOVIĆ I ADVOKATICE: Otkrivamo KAKAV tretman traže za Kostu, pozivaju se na ZAKON

Miljana Kecmanović, uz pomoć pravnog savjetnika, pokušava da svoje dijete, ubicu Kostu Kecmanovića, smjesti u ambulantu i nesmetano ga posjeti, saznaje Republika.

Aludirajući na zakonske smjernice i način na koji mala zvijer u dobi do 14 godina nije pouzdana, ni krivično ni krivično, jer je ubila devetoro djece i školskog monitora i iskreno naudila petoro mališana i vaspitača, Miljana je smislila dogovor kome da ide i šta da traži. Ona takođe gunđa da se ta sposobnost postepeno razvija.

Mogućnost mame Koste Kecmanovića je da ga bez rukovodstva smjesti u ambulantu, uprkos tome što je svima očigledno da je zvijeri rizičan po klimu i da je bitno da bude usmjeren i da se ne miješa sa različitim mladima i pojedincima.

 

Fotografija: Republika.rs/Privatna arhiva, Printscreen Fotografija: Kosta Kecmanović je nakon hapšenja odveden na psihijatrijsku kliniku. Ozloglašena majka želi da može svakog dana posjećivati sina, donositi mu sve što poželi i pružati mu aktivnosti kao da je na odmoru. Definitivno shvaća da mu najviše nedostaju igrice i telefon. Ona će sigurno tražiti način da Kosta nastavi školovanje, jer su ga ona i njegov tata generalno primoravali da se bori i bude najpametniji podučenik – otkriva izvor srpske poruke i Republika.rs, u blizini ispita.

Ovaj izvor je zgrožen Miljaninom planom koji pokušava da sprovede preko zakonskog zastupnika porodice. Nezamislivo je koliko se ova žena revnosno bori za svog sina ubicu, očigledno zanemarujući činjenicu da je monstrum dečak počinio masakr 3. maja u njegovoj osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”.

Ona zanemaruje zahtjeve staratelja ubijenih mladića da joj dijete ne dolazi do kraja života.

– Miljana je čak izjavila da Kosti treba pustiti da izađe u šetnju, jer je ta osnovna sloboda obezbeđena bez obzira na to kakav je prekršaj učinjen. Prema izvoru, on tvrdi da imaju i šetnje u pritvorskom centru. Međutim, to se stalno protive Kosti, koji nije u pritvoru jer nije odgovoran kao mlađi maloljetnik.

Mogućnost mame dželata, koju je razradila preko pravnog savjetnika i sa njegovim tatom Vladimirom Kecmanovićem, koji je na brizi, jer je okrivljen da je svom djetetu dozvolio da dobije oružje kojim je izvršio klanje, kao i da ga je vodio na pucnjavu da se uhvati u koštac sa pucnjavom, je protuzakonito. Čuvari male zveri su dobili informacije o svakom od potencijalnih uslova pod kojima bi Kosta ostao u Hitnoj pomoći.

– Kao na sat, specijalisti bi ga preispitali i proglasili da njegovo stanje zahteva dalji boravak u hitnoj klinici, a narednih šest godina bi bio premešten u kliniku otvorenog tipa. Povremeno bi ga premještali iz jedne klinike u drugu, a potom bi prije ili kasnije pokušali da ga odvedu u inostranstvo na izuzetno liječenje – otkrio je izvor.

Kosta Kecmanovi je u sredu dao svedočenje putem video linka u predmetu protiv njegovog oca Vladimira Kecmanovića, koji se vodi u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

Pridružila mu se mama koja mu je dala upute.

– Predložila je svom detetu da mirno i spokojno razgovara i sakrije svoju napetost, kao i da spere tatinu odgovornost što mu je dozvolio da dobije oružje i što mu je pomogao da puca – otkrio je izvor Republike.rs.

Tokom unakrsnog ispitivanja Kosta je rekao da ga je da puca od osobe koja je za to naučena.

Dragan Vulević, stručnjak za prijateljsku regulativu i dosadašnji čelnik Odjeljenja za administrativne poslove u oblasti porodično-pravne sigurnosti u Službi rada, slobodno je pričao i rekao da postoje tri situacije koje predviđaju klinca.

– Nakon obavljenog medicinskog psihijatrijskog pregleda, vještaci će napisati da li preporučuju zatvoreni oblik zaštite za dječaka i da li dječak predstavlja opasnost za sebe i okolinu. Vulevi je naveo da je moguće da se vrate porodici ili da predlože otvorenu formu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *