IZABERITE LIST SREĆE SA SLIKE I ZAMISLITE ŽELJU: Odgovor otkriva da li će vam se želja ispuniti u BUDUĆNOSTI

IZABERITE LIST SREĆE SA SLIKE I ZAMISLITE ŽELJU: Odgovor otkriva da li će vam se želja ispuniti u BUDUĆNOSTI

Način na koji promatramo svijet i pridajemo potrebu određenim stvarima može suštinski uticati na to šta nas kasnije izgleda, kako i koja su otvorena vrata pred nama. Sila razlučivanja i privilegovani uvidi unutrašnjeg uma često se koriste za dešifrovanje životnih puteva. Trenutno vam predstavljamo test gluposti koji otkriva hoće li vam se želja uskoro ostvariti.

Svaki list na ovom testu ima jedinstvenu sliku. Odaberite jednu sretnu kartu koja vam najviše plijeni oko i koja vam se najviše sviđa. Zatim zamislite želju, pa u tom trenutku pročitajte šta izbor listova sa slike govori o njenom priznanju.

test-with-list-envision a-want 1559313695-1

LIST 1

U slučaju da se ništa ne promijeni u vašim nastojanjima, ova želja će se vrlo brzo ostvariti. Nastavite da se borite za svoje ciljeve.

List broj 2

Vaše želje imaju nevjerovatnu mogućnost da se ostvare prema očekivanjima, međutim bitno je obratiti pažnju na vodstvo bliskih osoba. Moguće je da će vam njihov uvid otvoriti put do zadovoljstva.

LIST 3

Vaša želja će se ostvariti prije nego lišće požuti. U slučaju da je to želja za ljubavlju, dobićete više nego što ste pretpostavljali.

List 4: Vaša želja će uskoro biti pred vašim vratima ako se posvetite tome da je ostvarite. Prihvatite da će uspjeti.

List broj 5

Žudnja će funkcionirati kako se očekivalo ako se nekim srećom usredotočite oko nje i odbacite vanjski udar. Pokušajte da se ne fokusirate na reakcije i negativne komentare drugih – u vama je snaga.

List 6: Preopterećeni ste jer ste previše fokusirani na svoju želju. Uspjet će tek kada se malo opustite i jednostavno ispustite.

List broj 7

Vaša želja će se brzo ostvariti prema očekivanjima, ali vam to neće biti dovoljno. Trebaće ti više. Umjesto da jednostavno razmišljate o tome šta vam je potrebno, budite zahvalni za ono što imate.

LIST 8

To još nije idealna prilika za ovu želju. Materijaliziraće se tokom žetve ili zime. Hladni mjeseci pred kraj godine mogu vas definitivno zapanjiti.

List broj 9

Želja će se ostvariti prema očekivanjima, ali za vas je ovo samo početak efektivnog perioda. Kada to postignete, otvorit će vam se put za napredak u različitim poljima. Prihvatite velike promjene.

List broj 10

Otvorite svoje srce, otpustite prošlost i oporavite duboke povrede. Pokušajte da ne ugušite osećanja, koliko god transparentno pokažite šta se krije u vašem duhu. Tada će se želja u tom trenutku ostvariti kako se očekuje

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *