NEVJEROVATNA SNIMKA IZ HRVATSKE: Žena se našla usred nevremena, a sad se oglasila na Facebooku – POGLEDAJTE ŠTA JE URADIO OVAJ MUŠKARAC (VIDEO)

NEVJEROVATNA SNIMKA IZ HRVATSKE: Žena se našla usred nevremena, a sad se oglasila na Facebooku – POGLEDAJTE ŠTA JE URADIO OVAJ MUŠKARAC (VIDEO)

Žena je zaglavila u strašnom nevremenu koje je prije dva dana pogodilo Zagreb i ostala prikovana za saobraćajni znak dok je oko nje šibao jak vjetar i grane drveća, javlja N1.

U četvrtak je na Fejsbuku podelila video na kojem je zabeleženo prokletstvo kroz koje je prošla, a sve sa ciljem da se slobodno zahvali prolaznicima koji su je spasli od oluje i najverovatnije joj spasli život.

Njenu objavu objavili su pokrajinski mediji:

“Sljedećeg jutra… u trenutku kada je video koji je napravio komšija, želim da se zahvalim proizvoljnom prolazniku koji se pokazao tamo jer nije mogao da nastavi zbog srušenog drveta i svjetla koje mu je ometalo put. Jednostavno na pozornici do ulaska u strukturu, zaglavio sam se na znaku dok su grane zumirale sa zumiranjem, a čvrsti vodič se spuštao dolje, a čvrsti vodič se spuštao dolje. izveo me iz odbojnosti. Želim još jednom da izrazim svoju zahvalnost. Mnogo cijenjen opskurni čovječe, trebao sam otvoriti ulaz u vozilo i izaći u taj vrtlog. Zbog toga dvije osobe mogu pohvaliti još jedan rođendan u svjetlu činjenice da bez njihove pomoći to nikako ne bi moglo izdržati. Veliko hvala vama, velikim pojedincima više puta.

Dozvolite da vas obavijestimo da se i danas postavlja narandžasta opomena zbog obilnih padavina i oluja, kako u Hrvatskoj tako i u Bosni i Hercegovini.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *