“NEKE KURIRE MRZI DA DONESU PAKET DO VRATA, ALI OVO ŠTO SU POČELI DA RADE JE BEZOBRAZLUK!” Srbi se masovno žale, a sve plate

“NEKE KURIRE MRZI DA DONESU PAKET DO VRATA, ALI OVO ŠTO SU POČELI DA RADE JE BEZOBRAZLUK!” Srbi se masovno žale, a sve plate

Građani se žale da pojedini kuriri ne isporučuju pakete do vrata, već čak izbegavaju da ih dostave do sela.

Jedna Leskovčanka je iznela svoje iskustvo, gde je poručila garderobu preko interneta i platila dostavu, ali je kurir rekao da ne može da dostavi paket do njenog sela zbog velikog broja porudžbina, te je predložio da ga preuzme u gradu. Iako je prvobitno pristala na to, kasnije je shvatila da je pogrešila i smatra da je razlog tome lenjost, a ne preveliki broj paketa.

kurirska služba

Druga građanka iz Beograda se požalila na kurire koji ne samo da ne vraćaju kusur, već su počeli da naplaćuju više od dogovorenog. Na primeru kupovine sata putem Instagram stranice, navela je da je dogovoreni iznos bio 10.900 dinara sa dostavom, ali je kurir insistirao na iznosu od 11.900 dinara. Iako je tvrdila da nije toliko dužna, kurir je bio uporan sve dok nije shvatio da je pogrešio.

Ovakva iskustva stvaraju frustraciju kod građana koji očekuju ispravnu i korektnu uslugu od kurirskih službi, ali se suočavaju sa problemima u isporuci paketa i nenormalnim zahtevima za plaćanje.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *