PROVOKACIJA! SLOBINA ŽENA LUDOVALA NA NASTUPU JK! Radanović javno prozivao divu, ona donela šok odluku, o ovom snimku bruje svi

PROVOKACIJA! SLOBINA ŽENA LUDOVALA NA NASTUPU JK! Radanović javno prozivao divu, ona donela šok odluku, o ovom snimku bruje svi

Supruga Slobe Radanovića, Jelena, provodi vreme na crnogorskom primorju sa decom dok njen muž nastupa širom regiona. Iznenađenje je izazvala odluka Jelene da ode na koncert Jelene Karleuše u jednom klubu u Budvi. Na Instagramu je objavila snimak sa nastupa, na kojem đuska uz pesmu “Blok”, i tagovala je Slobu Radanovića.

Sloba je ranije priznao da ne razgovara sa Karleušom i negativno je komentarisao njene albume “Alfa” i “Omega”. Pozvao je ljude da paze šta slušaju i da ne normalizuju “đavola i demone”, ističući da se treba držati Boga.
Jelena Karleuša

Karleuša je uzvratila izjavom da ne zna ko je Radanović i da ga nikada nije upoznala, dodajući da bi morala da ga “gugla” da bi znala kako izgleda. Takođe je naglasila da ne razgovara sa njim jer ga ne poznaje, te da ne razume kako on može da kaže da ne razgovara s njom.

Karleuša je rekla da, iako ne deluje tako, privatno je druželjubiva i blaga. Istakla je da iako se nekome ne svidi, treba poštovati ono što je postigao, i kritikovala mlađe generacije za nepoštovanje i nekulturu.

Kurir.rs/Alo prenosi I. L.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *