DUŠAN IZ VRANJA U HRVATSKOJ NA LETOVANJU DOŽIVEO SITUACIJU O KOJOJ PRIČA REGION: Čovek je izašao iz kafića, zavrnuo rukav i…

DUŠAN IZ VRANJA U HRVATSKOJ NA LETOVANJU DOŽIVEO SITUACIJU O KOJOJ PRIČA REGION: Čovek je izašao iz kafića, zavrnuo rukav i…

Bajker i tiktoker Dušan Nikolić iz Vranja snimio je tokom boravka u Hrvatskoj viralni video o tome kako je dočekan u Trogiru, zbog čega se njegov snimak deli već duže vreme.

Nikolić, koji vodi Jutjub kanal “Putevima sveta” gde deli iskustva iz zemalja regiona i Evrope, svojim snimkom o boravku u Trogiru oduševio je korisnike društvenih mreža širom bivše Jugoslavije.

“Po dolasku u Trogir, doživeli smo prijatno iskustvo. Stali smo ispred kafića i tražili mesto za parkiranje motora. Tada je iz kafića izašao čovek, prešao ulicu, pozdravio nas, pomogao nam da pronađemo mesto za parkiranje i obj

asnio da nije potrebno platiti. Oduševio se kada je čuo da dolazimo iz Srbije, iz Vranja. Pokazao je ruku i rekao: ‘Evo, ježim se, drago mi je kad vidim da vi iz Srbije dolazite ovde.’ U medijima se serviraju različite informacije da Srbi nisu poželjni ovde, ali evo, mi smo doživeli prijatnu situaciju i potpuno bezbedno, bezbrižno šetamo gradom,” rekao je Dušan, nakon čega je prikazao kako šetaju po Trogiru.

Mnogi komentatori su bili dirnuti pričom i podelili su svoja mišljenja ispod objave. Jedan od komentara glasio je: “To što mediji huškaju i trolovi preko interneta je jedna priča, zašto ne bi smeli doći, meni smeta onaj ološ od nekulturnih Britanaca.” Drugi komentar je istakao: “U svakom narodu ima budala i tu i tamo, nažalost.”

Najkonkretniji odgovor dao je Srbin koji godinama letuje u Zadru: “Šta si očekivao, da ti neko glavu odseče ili šta? Letujem u Zadru već osam godina za redom i nikada nisam doživeo ni jedan poprečan pogled, a kamoli nešto više,” napisao je mladić po imenu Miloš.

Kurir.rs/Blic

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *