“KAD SAM GA ČULA DA PLAČE, REKLA SAM MU DA SE VRATI KUĆI, ALI NIJE ME POSLUŠAO” Aleksandrova majka kreće na Kipar da traži sina

“KAD SAM GA ČULA DA PLAČE, REKLA SAM MU DA SE VRATI KUĆI, ALI NIJE ME POSLUŠAO” Aleksandrova majka kreće na Kipar da traži sina

Mladić iz Leskovca, Aleksandar Gligorijević, nestao je 26. jula dok je bio na letovanju u gradu Napa na Kipru. Poslednji put se čuo sa porodicom 24. jula.

Njegova majka, Jasmina Gligorijević, uključila se u emisiju “Puls Srbije” na Kurir televiziji i podelila svoju priču.

  • Ono što mogu reći u ovom trenutku, angažovana je kiparska policija koja intenzivno radi na pronalaženju mog sina Aleksandra. Stalno sam u kontaktu s njima, zovu me non-stop. Malo pre sam se čula sa ambasadorom na Kipru, koji je isto išao u policiju. Sada se obilaze šume i plaže, jer je poneo šator sa sobom. I dalje nemam novih informacija, osim da svi intenzivno tragaju.

Na pitanje šta joj je Aleksandar poslednji put rekao, rekla je:

  • Poslednji put sam se sa sinom čula 24. jula kada je bio bolestan i žalio se da mu je jako loše. Nazvala sam ga sutradan ujutro, ali nije se javio, samo jedna kvačica na Vajberu, što znači da mu poruka nije stigla. Zvala sam ga celog dana, ali telefon mu je bio isključen. Tada sam odlučila da reagujem, pronašla sam osobu s kojom je bio u diskoteci, stupila u kontakt s njim, i on je obavestio policiju. Od tada je potraga krenula. U kontaktu sam sa policijom i nameravam da odem na Kipar. Radim u Zagrebu, ali sam došla kući da vidim kada imam letove. Policija mi je rekla da im javim kada krećem.

Jedna stvar joj je posebno izazvala zabrinutost:

  • Kada je rekao da mu nije dobro, savetovala sam mu da sedne na avion i vrati se kući. Plakao je, što nije tipično za njega, i žalio se da mu nije dobro. Rekla sam mu da se vrati kući, ali on je rekao da neće i da će mu biti bolje. Plašim se da mu se nešto nije desilo, da nije pretučen. On bi se u svakom slučaju javio, ako ne sa svog telefona, onda sa nekog drugog, jer zna moj broj. Molim vas, razumite me, ne mogu mnogo da kažem u ovom trenutku, imajte razumevanja za moju neizmernu bol.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *