7 STVARI KOJE mnogi muškarci prestanu raditi kad više ne vole ženu: Ako primijetite broj 3 – ZNAJTE DA JE GOTOVO

7 STVARI KOJE mnogi muškarci prestanu raditi kad više ne vole ženu: Ako primijetite broj 3 – ZNAJTE DA JE GOTOVO

Kada muškarac prestane voljeti ženu, možda će pokušati to sakriti kako je ne bi povrijedio. Evo nekoliko znakova na koje treba obratiti pažnju:

  1. Izostanak fizičke bliskosti: Mnogi su razlozi zašto vaš partner već neko vrijeme nije pokazao fizičku naklonost. Možda je iscrpljen zbog posla ili drugih problema, ali ako to stanje traje dugo, vrijeme je da istražite uzrok.
  2. Ignorisanje vaših misli i osjećaja: Ako vaš partner više ne uzima u obzir vaše misli, osjećaje i želje, to je znak da vas više ne cijeni. Imate pravo pronaći nekoga tko će vas poštovati i uzimati u obzir vaše potrebe.
  3. Izostanak izvinjenja: Ako vaš partner ne pomišlja da se izvini za loše riječi ili postupke, znači da mu nije stalo kako se osjećate. Ovo ne biste smjeli zanemariti, bez obzira koliko ga volite.
  4. Neučestvovanje u vašem životu: Kada je veza jaka, partneri su uključeni u živote jedno drugog. Ako je vaš partner nekada išao s vama na događaje, a sada preferira ostati kod kuće ili otići sam, to nije dobar znak.
  5. Stalne promjene raspoloženja: Ako vam jučer kaže da vas voli, danas vas vrijeđa, a sutra se izvinjava, to znači da nije siguran u svoja osjećanja.
  6. Nepoštovanje vašeg truda: Kada muškarac prestane cijeniti ono što radite za njega i vezu, i sve uzima zdravo za gotovo, to je vrlo loš znak. Veza bi trebala funkcionirati u oba smjera.
  7. Izbjegavanje vašeg društva: Žena bi trebala biti sigurno utočište za muškarca, a ne razlog bježanja. Kada se ljudi vole, žele biti zajedno, možda ne cijeli dan, ali barem dio slobodnog vremena.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *