Šok ispovest studentkinje iz Beograda: “Ušao kućni prijatelj da mi donese paket, a onda Bože sačuvaj šta me snašlo”

Šok ispovest studentkinje iz Beograda: “Ušao kućni prijatelj da mi donese paket, a onda Bože sačuvaj šta me snašlo”

Ispovest devojke iz Srbije, koja je primila nepristojnu ponudu od 36 godina starijeg kućnog prijatelja, izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama.

Devojka, koja je tada imala 18 godina, došla je iz manjeg mesta u Beograd radi studija i stanovala u stanu od rođaka. Jednog dana, roditelji su poslali svog dugogodišnjeg kućnog prijatelja da joj donese nešto. Nakon što su popili kafu, on joj je ponudio nepristojan prijedlog, sugerišući da je može osloboditi nervoze koju ima zbog svađe sa majkom.

Devojka je bila šokirana i odbila ga, a zatim odmah obavestila roditelje. Međutim, oni nisu reagovali na njenu priču niti su išta rekli prijatelju. Nastavili su da ga primaju u kuću kao da se ništa nije dogodilo. Kada je ponovo pomenula incident, majka joj je cinično odgovarala da je bila punoletna i da ne bi imala problem da je muškarac bio mlađi. Otac je rekao da nije bilo potrebe da se išta kaže jer je prijatelj verovatno shvatio svoju grešku i smanjio dolaske.

Devojku muči nedostatak bilo kakve reakcije roditelja, a njihovo ponašanje čini da se oseća kao da ona preuveličava stvari. Pitala je druge za mišljenje o situaciji i izrazila svoju bol zbog roditeljskog relativizovanja i ignorisanja njenog iskustva.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *