DOBIO SAM PISMO OD SINA IZ ZATVORA Nakon tvrdnji da je Danka u NEMAČKOJ oglasio se otac osumnjičenog: Pravu istinu znaju samo oni

DOBIO SAM PISMO OD SINA IZ ZATVORA Nakon tvrdnji da je Danka u NEMAČKOJ oglasio se otac osumnjičenog: Pravu istinu znaju samo oni

Nestanak dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom polju kod Bora 26. marta i dalje ostaje nerazjašnjen. Dejan Dragijević i Srđan Janković su osumnjičeni za njen nestanak i nalaze se u pritvoru. U pritvoru su ranije bili i Radoslav, otac Dejana Dragijevića, kao i njegov mlađi brat Dalibor Dragijević, koji je preminuo tokom pritvora.

Radoslav Dragijević je izjavio da su njegovom sinu Dejanu i Srđanu Jankoviću ovaj slučaj “namestili” bivši direktor iz preduzeća ”Vodovod” Bor. Informaciju da se mala Danka Ilić nalazi u Diseldorfu, u Nemačkoj, navodno je Milan Ilić, deda devojčice, dobio od Radoslava Dragijevića.

Međutim, Radoslav negira da je poslao takvu poruku dedi nestale devojčice, tvrdeći da ne deli informacije proizvoljno. Dodao je da je od sina dobio pismo iz zatvora, u kojem mu Dejan navodi da može da ga poseti petkom, ali Radoslav izražava sumnju da će moći da ga poseti zbog finansijskih problema i zaplenjenih kola.

Radoslav je naglasio da ne zna kakav će biti ishod slučaja i istakao da devojčicu nikada nije video, osim na televiziji. “Pravu istinu znaju moj sin i njegov kolega,” zaključio je.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *