Horoskop za 6. avgust: Devicama sve ide od ruke, povećanje plate čeka njih, a Strelac će imati ljubavnu avanturu

Horoskop za 6. avgust: Devicama sve ide od ruke, povećanje plate čeka njih, a Strelac će imati ljubavnu avanturu

Ovan

Posao: Komunikacija i dogovori sa saradnicima biće otežani, što može izazvati tenzije i nesporazume. Pokušajte izbeći histeriju. Ljubav: Ako ste imali dileme oko konkretnijih poteza, danas bi situacija trebalo da postane jasnija. Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Bik

Posao: Očekujte greške sa vaše i strane saradnika. Kontrolišite sve što radite, posebno papirologiju. Ljubav: Slobodni Bikovi, birajte svoje pravce i kome ćete posvetiti pažnju. Imate mnogo prilika. Zdravlje: Jačajte imunitet.

Blizanci

Posao: Moraćete praviti kompromise i prihvatiti uslove koji vam možda ne odgovaraju. Ljubav: Obratite pažnju na moguće ljubavne signale iz poslovnog okruženja. Zdravlje: Pazite se prehlade.

Rak

Posao: Mogući sukobi mišljenja sa nadređenima zbog informacija ili papiroloških problema. Ljubav: Potreban je otvoreniji razgovor za poboljšanje odnosa. Budite inicijator pozitivnih promena. Zdravlje: Problemi sa kičmom i zglobovima.

Lav

Posao: Proveravajte svoj rad više puta, posebno ugovore i dokumenta. Moguće su greške. Ljubav: Slobodni Lavovi, opustite se i ne povlačite u sebe. Promenljivo raspoloženje može odbijati ljude. Zdravlje: Promenljivo raspoloženje, moguća glavobolja.

Devica

Posao: Budite oprezni sa finansijskim transakcijama zbog mogućih iznenađenja i grešaka. Ljubav: Uz manje analiziranja i više angažovanja, mogli biste zablistati u ljubavi. Zdravlje: Osetljivost zglobova i sitnih kostiju na rukama i nogama.

Vaga

Posao: Završite započete obaveze pre nego što se prihvatite novih, da vas ne bi usporile kasnije. Ljubav: Slobodne Vage mogu očekivati interesantne susrete, posebno sa bivšom ljubavi. Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Iznenadni pritisci mogu poremetiti komunikaciju sa saradnicima. Pitanje su sitnice, ali mogu vas izbaciti iz takta. Ljubav: Izlazite i družite se, mogli biste upoznati osobu koja vam odgovara. Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova.

Strelac

Posao: U dogovorima očekujte povremene tenzije i nervozu, ali ovo nije prvi put da se suočavate sa takvim situacijama. Ljubav: Ako ste zadovoljni trenutnim stanjem, uživajte. U suprotnom, očekujte napetost. Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Očekujte naporan radni dan, što zahteva oprez i fleksibilnost u komunikaciji. Nemojte napadati druge. Ljubav: Nađite vremena za uživanje i lepe trenutke. Zdravlje: Oslobađajte se stresa kroz fizičku aktivnost.

Vodolija

Posao: Možda ćete biti u stisci sa vremenom zbog povećanog obima posla i finansijskih posledica. Fokusirajte se i kontrolišite svoj rad. Ljubav: Nema spektakularnih dešavanja u ljubavi. Izbegavajte nebitne teme iz prošlosti. Zdravlje: Moguća iscrpljenost.

Ribe

Posao: Pažljivo proveravajte dokumentaciju i obaveze koje ste završili zbog mogućih grešaka. Ljubav: Dobro vreme za druženje i uživanje. Opustite se i ne preterujte sa razmišljanjem. Zdravlje: Hronični umor, dovoljno spavajte.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *