OTAC NENADA ALEKSIĆA ŠA ODMAH UŠAO U STAN NAKON SKANDALA Rijaliti par napravio haos u domu, komšije otkrile sve: Miona, ćerko…

OTAC NENADA ALEKSIĆA ŠA ODMAH UŠAO U STAN NAKON SKANDALA Rijaliti par napravio haos u domu, komšije otkrile sve: Miona, ćerko…

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović imali su ozbiljnu svađu koja je privukla pažnju celog komšiluka. Nakon incidenta, u posetu sinu došao je i Šinov otac Zoran, što su potvrdili njihovi prvi susedi.

Zoran je tokom posete savetovao Nenadu da se problemi u domu ne rešavaju javno, već da budu diskretni jer su pod velikom pažnjom medija.

“Ša je ugostio oca, a Miona je bila prisutna. Zoran je rekao Nenadu: ‘Sine, nisu ti potrebni skandali i svađe. Treba da se fokusirate na pozitivne stvari i da narodu pokažete koliko se volite. Svaki problem se može rešiti, samo treba da malo razmisliš. Miona, ne treba vam svađa, prošlost je iza vas'” – otkrio je izvor blizak situaciji.

Podsećamo, bivši učesnici rijalitija “Elita”, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović, i dalje se suočavaju sa problemima u vezi, uprkos tvrdnjama da su se pomirili. Članovi njihovih porodica redovno komentarišu situaciju, a komšije otkrivaju da se par često svađa tokom dana, što je izazvalo buku zbog loše zvučne izolacije u zgradi.

“Zvuči kao da se sve čuje iz njihovog stana zbog tanke zidove. Iako su kulturna deca, buka nekada postane nepodnošljiva” – kaže komšinica.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *