25 Godina Niko Nije Ušao U Staro Skladište

25 Godina Niko Nije Ušao U Staro Skladište

Već 25 godina niko nije doticao staro skladište na periferiji grada. Prostor je prešao iz vlasništva jedne firme na novog vlasnika kao deo nekretnine, sve dok domar nije poslat da ga očisti. Stigao je rano ujutru, teškom mukom otključao zarđalu bravu, ali je odmah zatvorio vrata i pozvao vlasnike.

 

BONUS

Znamo da klima-uređaji troše mnogo struje, a zamislite da rade neprekidno 10 dana.

Potrošnja zavisi od snage, načina rada i vrste kompresora, ali čak i u ovim vrućim danima rijetko ko ostavlja klimu upaljenu non-stop. Međutim, jedna korisnica društvene mreže X iz Srbije podijelila je iskustvo kako je slučajno ostavila klimu upaljenu dok je otišla na ljetovanje.

Kad se vratila i shvatila šta se dogodilo, sa strepnjom je čekala račun za struju, ali se iznenadila cifrom.
“Stigao je račun za struju. S zebnjom ga otvaram, jer sam ostavila klimu da radi svih 10 dana dok smo bili na moru. Srećom, klima je inverter pa je račun podnošljiv – 5.300 dinara (blizu 88 maraka). Očekivala sam mnogo više”, napisala je.

Neki korisnici su komentarisali da im je račun inače toliki ili čak veći, a mnogi su istakli da je ključ u tome što je u pitanju inverter klima.

Ovi uređaji tokom hlađenja prilagođavaju snagu u zavisnosti od temperature ulaznog zraka, što im omogućava da uštede 30-50% struje u odnosu na standardne klima-uređaje.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *