HAOS NA AVALI SE NASTAVLJA! Verica Rakočević tvrdi: Komšija koji mi je pretio prijavio Veljka i mene! Zvaću celu ulicu da SVEDOČI

HAOS NA AVALI SE NASTAVLJA! Verica Rakočević tvrdi: Komšija koji mi je pretio prijavio Veljka i mene! Zvaću celu ulicu da SVEDOČI

Tenzija između modne kreatorke Verice Rakočević, njenog supruga Veljka Kuzmančevića i njihovog prvog komšije dodatno je eskalirala nakon što je komšija podneo prijavu protiv njih. Sve je počelo kada su Verica i Veljko prijavili komšiju za pretnje tokom proteklog vikenda, što je rezultiralo dolaskom policije na Avalu. Veljko je potom na društvenim mrežama podelio identitet komšije, uključujući slike i ime, što je verovatno uzrokovalo novu prijavu protiv njih.

Verica Rakočević ističe da je postupila tako jer je smatrala da kao javna ličnost ima pravo i obavezu da zaštiti svoju porodicu i skrene pažnju javnosti na ozbiljnost pretnji koje su dobijali. Prema njenim rečima, komšija je izgovorio ozbiljne pretnje, uključujući rečenicu “Duguješ mi krv”, što je ona doživela kao direktnu pretnju smrću.

Verica je podelila i poruke podrške koje su ona i njen suprug dobili od drugih komšija, koji su takođe izrazili nezadovoljstvo ponašanjem pomenutog komšije. Istakla je da su ona i Veljko do sada imali odlične odnose sa svim ostalim komšijama i da su samo želeli da žive u miru u svom kraju.

Komšija, s druge strane, tvrdi da nije pretio nikome, već da je imao svađu sa svojom suprugom. Takođe, navodi da ne živi stalno u tom naselju, već povremeno dolazi u svoju kuću.

Situacija se i dalje razvija, a Verica Rakočević izrazila je zabrinutost za sigurnost svoje porodice i nadu da će se problem rešiti na civilizovan način.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *