Najvulgarnija intimna scena ikad snimljena dovela je Mariju do ludila: Njene suze na snimanju bile su stvarne

Najvulgarnija intimna scena ikad snimljena dovela je Mariju do ludila: Njene suze na snimanju bile su stvarne

Marija Šnajder, francuska glumica, postala je tragična figura filmske industrije nakon uloge u kontroverznom filmu “Poslednji tango u Parizu”. Kada je imala samo 19 godina, bila je prisiljena da snimi brutalnu scenu silovanja s Marlonom Brandom, koji je tada bio skoro tri decenije stariji od nje. Scena, poznata kao “scena s maslacem”, nije bila predviđena u originalnom scenariju, već je dodata neposredno pre snimanja, bez njenog prethodnog pristanka.

Šnajder je kasnije otkrila da je ta scena ostavila duboke emocionalne rane, rekavši da se osećala kao da je stvarno silovana. Njen plač u sceni bio je stvaran, a traume koje je doživela zbog tog iskustva pratile su je tokom čitavog života.

Film je izazvao ogromne kontroverze, bio je zabranjen u nekoliko zemalja, a dok su reditelj Bernardo Bertoluči i Marlon Brando stekli slavu i bogatstvo, Marija je pretrpela strašne posledice. Njena karijera je krenula nizbrdo, a postala je poznata više po ovoj traumatičnoj sceni nego po svojim glumačkim sposobnostima.

Slava koju je stekla nakon filma bila je zastrašujuća za nju. Ljudi su je često poistovećivali s likom Džini, kojeg je igrala, i zbog toga je doživljavala mnoge neprijatnosti u svakodnevnom životu. Marija Šnajder nikada nije uspela da se u potpunosti oporavi od ovog iskustva, a njena priča ostaje mračna svedočanstvo o eksploataciji i zloupotrebi moći u filmskoj industriji.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *