JASMINA SE ZALJUBILA U BESKUĆNIKA, uradila mu nove zube – sredila frizuru: SAD SU VJERENI I IMAJU DVOJE DJECE, a da vidite njega

JASMINA SE ZALJUBILA U BESKUĆNIKA, uradila mu nove zube – sredila frizuru: SAD SU VJERENI I IMAJU DVOJE DJECE, a da vidite njega

Jasmina Grogan je pronašla ljubav na način koji zvuči kao iz bajke ili romana. Sve je počelo kada je ispred jednog supermarketa primetila beskućnika, Makauleja Murčieja. Pokušala je da mu pomogne nudeći mu novac, ali je on odbio. Ipak, nije mogla da ga izbaci iz glave, pa mu je kasnije ponudila pomoć oko nošenja cegera do taksija. Njihov susret se brzo pretvorio u nešto mnogo više.

Makauley, zahvalan za njenu ljubaznost, pristao je na poziv da zajedno odu na večeru. Razgovarali su dugo o njegovom životu, a Jasmina mu je na kraju kupila mobilni telefon kako bi ostali u kontaktu. Njihova komunikacija se nastavila, a ubrzo su se ponovo sreli na ručku. Veče su završili u njenoj kući, gde je Jasmina ponudila Makauleyju novu odjeću i mesto za spavanje. To je bio početak njihove ljubavne priče.

Makauley je počeo da menja svoj život – obrijao je bradu, dobio nove zube, i pronašao posao. Par se nikada nije rastao, a njihova ljubav se produbljivala. Sada su vereni i imaju dvoje male dece, stvarajući zajedno srećnu porodicu.

Njihova priča je inspirisala mnoge, a ljudi na društvenim mrežama nazivaju Jasminu “anđelom na zemlji” zbog njene velikodušnosti i ljubavi. Priča o Jasmini i Makauleyju pokazuje da ljubav može doći iz najneočekivanijih mesta i da su pravi susreti često sudbinski.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *