“Ignorisala sam signale koje mi je telo davalo, a onda sam saznala da imam rak” Ovako je Mina Lazarević izlečila bolest

“Ignorisala sam signale koje mi je telo davalo, a onda sam saznala da imam rak” Ovako je Mina Lazarević izlečila bolest

Glumica Mina Lazarević, koja iza sebe ima brojne pozorišne i televizijske uloge, suočila se sa ozbiljnom bolešću koja joj je drastično promenila život. Iako je dugo ignorisala simptome, na kraju je bila primorana da se suoči sa stvarnošću kada je bolest napredovala. Dijagnostikovan joj je maligni tumor na štitnoj žlezdi, što je zahtevalo hitnu operaciju.

Mina je iskreno govorila o svom iskustvu, naglašavajući koliko je važno slušati svoje telo i ne zanemarivati signale koje nam ono šalje. Nakon operacije, tokom koje joj je odstranjena cela štitna žlezda, suočila se sa dodatnim izazovom jer nije mogla normalno da govori ili peva skoro godinu dana. To je bilo posebno teško za nju, s obzirom na to da je glas njen osnovni alat u karijeri.

Uprkos svemu, Mina je bila odlučna da ne dozvoli bolesti da je zaustavi. Nastavila je da radi na sebi i vratila se na scenu, ne želeći da dozvoli bilo kakav pad. Takođe, otvoreno je razgovarala sa svojom decom o svom stanju, balansirajući između toga da ih ne opterećuje previše, ali i da im pruži dovoljno informacija da razumeju kroz šta prolazi.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *