“SVE I DA JE ISTINA, DA LI ĆU TO REĆI?!” Jovana Pajić progovorila o odnosu i ljubavi sa Marijom Šerifović: Više od 15 godina…

“SVE I DA JE ISTINA, DA LI ĆU TO REĆI?!” Jovana Pajić progovorila o odnosu i ljubavi sa Marijom Šerifović: Više od 15 godina…

Jovana Pajić, koja se nakon razvoda vratila na muzičku scenu sa hitom „Ludilo moje“, izrazila je zahvalnost zbog iznenadnog uspeha pesme. Priznala je da nije očekivala toliku pažnju i popularnost, ističući da je njena namera bila samo da se podseti publike na svoje prisustvo. Uspeh pesme doneo je velika očekivanja za njene buduće projekte, ali Jovana ne planira da se ponavlja, već će ostati verna svom osećaju i umetničkom izrazu.

Nakon razvoda, Jovana se posvetila karijeri i deci, a na pitanje o potencijalnoj novoj ljubavi, otkrila je da trenutno nije fokusirana na to, ali ne isključuje mogućnost u budućnosti. Naglasila je da su njena deca njen najveći prioritet.

Jovana je takođe govorila o prijateljstvu sa Marijom Šerifović, ističući da su dugogodišnje prijateljice, te da ne pridaje značaj glasinama o njihovom odnosu. Svoj odnos sa Aleksandrom Prijović opisala je kao iskreno i dugogodišnje prijateljstvo, s naglaskom na uzajamnu podršku u svim fazama života.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *