“IŠLA SAM PO GROBLJU, POPIJEM PO DEVET ČOKANJČIČA RAKIJE I ZASPIM TAMO” Potresna ispovest Vesne Zmijanac: Uzimala sam nedozvoljene supstance…

“IŠLA SAM PO GROBLJU, POPIJEM PO DEVET ČOKANJČIČA RAKIJE I ZASPIM TAMO” Potresna ispovest Vesne Zmijanac: Uzimala sam nedozvoljene supstance…

Vesna Zmijanac, nekada najpopularnija i najtraženija pevačica, prošla je kroz mnoge izazove na putu do slave, uključujući borbu s alkoholizmom i nedozvoljenim supstancama. Javnost je ostala šokirana kada je otvoreno govorila o teškim trenucima svog života, uključujući konzumaciju alkohola, često uz opasne ljude, i narkotika tokom boravka u Americi.

Ispričala je kako je u mladosti često pila rakiju, pa čak i na neobičnim mestima poput groblja, opisujući kako bi popila po devet čokanjčića rakije i zaspala. Vesna je istakla koliko je tužno kada žene traže utehu u alkoholu, naglasivši da je i sama bila sklona tom poroku.

Takođe, dotakla se i upotrebe narkotika, naglašavajući osećaj lažne sigurnosti i nadljudske snage koje su ti supstanci davale, ali i kako je taj osećaj kratkotrajan, nakon čega sledi bolan povratak u stvarnost i osećaj praznine. Vesna je iskreno govorila o svom iskustvu, bez stida, rekavši da su ta iskustva deo njenog života i da su je oblikovala, dodajući da ponekad čovek mora da dosegne svoje dno kako bi se suočio sa samim sobom.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *