Udarna vest o Kejt Midlton!

Udarna vest o Kejt Midlton!

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, iznenadila je javnost objavom o svom povratku kraljevskim dužnostima nakon završetka hemoterapije. U intimnom video snimku, snimljenom zajedno sa suprugom princom Vilijamom i njihovom decom, Kejt je podelila da je njen put do izlečenja i potpunog oporavka dug, ali da se raduje povratku svojim obavezama.

Princeza je otkrila da je njena borba protiv raka bila zastrašujuća i nepredvidiva, ali da joj je takođe donela novu perspektivu na život. Posebno je naglasila koliko je zahvalna na ljubavi i podršci svoje porodice, a princ Vilijam bio je uz nju tokom čitavog procesa.

Kejt je prvi put hospitalizovana u januaru zbog abdominalne operacije, a kasnije je dobila sekundarnu dijagnozu raka, što je zahtevalo preventivnu hemoterapiju. Kensingtonska palata potvrdila je da je ovo njeno prvo obraćanje javnosti otkako je započela lečenje.

Princeza planira da se polako vraća svojim obavezama, uključujući rad od kuće i javne angažmane, a očekuje se da će prisustvovati ceremoniji povodom Dana sećanja u novembru.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *