“ONA JE ČASNA I DIVNA DEVOJKA, NEMA POTREBU ZA MEDIJSKOM PAŽNJOM” Maca prvi put o braku sa Jovanom: Lažni moral me ne interesuje!

“ONA JE ČASNA I DIVNA DEVOJKA, NEMA POTREBU ZA MEDIJSKOM PAŽNJOM” Maca prvi put o braku sa Jovanom: Lažni moral me ne interesuje!

U debati sa autorom i voditeljem Jovanom Matićem Đokićem u prvom izdanju podkasta “Nije sve tako crno”, Dragan Marinković Maca je otvoreno govorio o svojim životnim izazovima i uspesima, kako na poslovnom, tako i na ličnom planu.

Dragan Marinković Maca

Marinković je sa iskrenošću izneo svoje lične borbe i trijumfe, naglašavajući da su oni rezultat dugogodišnjeg rada i truda. Takođe, otkrio je detalje o svojoj vezi sa Jovanom Marinković, suprugom koja je značajno mlađa od njega. Njihovo venčanje je izazvalo znatan medijski odjek, praćen predrasudama i komentarima, ali Marinković je istakao da ga ne zanima tuđe mišljenje.

Dragan Marinković Maca

U pogledu razlika u godinama između njih dvoje, Marinković je istakao da smatra da je pomodarstvo imati mlađu partnerku i da je sve što je pomodarstvo smeće. Odbacio je predrasude i stavove koji se tiču njihove veze, naglašavajući da je Jovana divna i časna osoba koja nije zainteresovana za medijsku pažnju. Dodao je da ona ima svoj posao kao kolorista, radi i ima svoje klijente, te da je daleko od javnih dešavanja koja prate poznate ličnosti. Marinković je kritikovao lažni moral i predrasude, ističući da mu nije bitno šta drugi misle o njihovom odnosu, te da su takva vremena u kojima se uvek nađe neko da prokomentariše.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *