Horoscope

VODOLIJA je savršena, LAV u važnim odlukama, STRIJELCU neko oduzima previše energije..

Ovan
Važno je da vježbate za svoje tijelo i započnete dobru i konkretnu vježbu, jer tijelo više neće reagirati na vašu snagu volje, već će biti uznemireno emocijama.

Bik
Mnogi od vaših suradnika ili površnih prijatelja neće primijetiti ništa, ali svi ostali će znati da se s vama nešto događa i željeti će pomoći. Pozovite ih na pomoć.

Blizanci
Smirite se i postanite dio tima ili obitelji. Imate dobre uvjete za rješavanje starih obiteljskih poslova ili konačno rješavanje trajnih sretnih odnosa s prijateljima.

Rak
Emocionalna drama prošlosti opterećuje vas i može otrovati vaše odnose. Odustanite od nje. Od danas ćete biti jako ustrajni, što će vam brzo donijeti dobre rezultate.

Lav
Donosit ćete važne odluke za sebe, jer će kaos koji  vlada u vašoj obitelji ostaviti trag na vas. Stoga više nećete željeti čekati, već ćete naći dobra rješenja za sebe.

Djevica
Teško ćete vjerovati svojim očima i željet ćete razgovarati o svemu što vas muči, ali s pogrešnim ljudima. Oni neće znati što želite jer su dio problema koji imate, a ne rješenje.

Vaga
Navika od koje morate odustati što prije je da brzo odustanete od brige o sebi i odmah se obratite drugima koji žele vašu pomoć. Ovaj put ustrajte i vodite računa o samo o sebi.

Škorpija
Odustanite od pretjeranog razmišljanja bez obzira na svoje emocije. Srce je važan organ koji ima svoju mudrost i dobro ga je naučiti prihvaćati i slušati.

Strijelac
Tko ili što vam oduzima previše vremena i energije? Koji su vam ljudi najvažniji i želite li ih zadržati u životu pod svaku cijenu? Nužno je da što prije razmislite.

Jarac
Osjetit ćete kako se vaše tijelo budi i aktivirat će se vaša volja za traženjem nečeg konkretnog u vašem životu. Doći će pravi put i doći će pravi ljudi.

Vodolija
Ne tražite svoje savršenstvo i ne zamarajte se svojim pogreškama. Nitko nije toliko strog prema sebi kao vi. Počnite od srca i ljudskosti koje uvijek pokazujete drugima.

Riba
Odjednom će vam se sve slomiti i možete lakše disati i jasnije početi stvarati svoj život. Više nećete nasjesti na tragove svoje okoline i prihvaćati konkretnu pomoć strane osobe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *