TARA SIMOV OBJAVILA JEZIVE SNIMKE NASILJA! Danilo je najstrašnije vređa, pljuje, sve lomi, a onda krvnički RAZVALJUJE VRATA

TARA SIMOV OBJAVILA JEZIVE SNIMKE NASILJA! Danilo je najstrašnije vređa, pljuje, sve lomi, a onda krvnički RAZVALJUJE VRATA

Tara Simov je javno optužila svog nevenčanog supruga, Danila Raičevića, za navodno nanošenje telesnih povreda, prikazujući i fotografije ogrebotina kao dokaz. Na svom novom Instagram profilu, Tara je u nizu storija iznela detalje o navodnom nasilju koje je pretrpela od strane Danila, sa kojim ima dete. Takođe je Danilovoj majci opisala incidente i poslala fotografije koje prikazuju povrede na svom telu, uključujući počupanu kosu i modrice po licu i usnama.

https://www.instagram.com/reel/C6lwMh-iYhe/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Tara je u svojim storijima izrazila i svoje emocionalno stanje, ističući kako je zbog navodnih događaja pretrpela fizičke i emotivne povrede. Takođe je podelila svoja iskustva iz sedmog meseca trudnoće kada je navodno bila izložena agresiji od strane Danila.

https://www.instagram.com/reel/C6lwPe5CVIP/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

U međuvremenu, na društvenim mrežama su se pojavili šokantni navodi o Tara Simovu, sugerišući da je nedavno bila u zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Ovi navodi su izazvali dodatnu pažnju javnosti, a objavljeni su i sadržaji koji ukazuju na postojanje ogrebotina na ruci, što je kasnije uklonjeno sa mreža.

Ova situacija je izazvala veliku pažnju i interesovanje javnosti, a postovi na društvenim mrežama prate dalji razvoj događaja, uključujući i zakazano pojavljivanje Tare pred sudom.

 

 

 

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *