“ZAKLEO JOJ SE NA OČEVOM GROBU” Otkriveno šta je prethodilo NEZAPAMĆENOJ TRAGEDIJI u Skadru! ALMA NAPUSTILA ALBANIJU ZBOG SUPRUGA

“ZAKLEO JOJ SE NA OČEVOM GROBU” Otkriveno šta je prethodilo NEZAPAMĆENOJ TRAGEDIJI u Skadru! ALMA NAPUSTILA ALBANIJU ZBOG SUPRUGA

Alma Arazi, majka troje dece, odustala je od razvoda nakon što joj je suprug Erdžis obećao da će prekinuti vanbračnu vezu koju je imao dugi niz godina. Prema izveštaju albanskog Top Čenela, Alma je otišla u Italiju u januaru radi dodatne zarade kako bi mogla da izgradi kuću za sebe i decu. Međutim, Erdžis je neprestano kontaktirao Almu, moleći je da se vrati, a čak je i kleo se na očevom grobu da će prekinuti svoju aferu.

Alma je devet godina starija od Erdžisa i ima osnovno obrazovanje, dok je Erdžis završio samo četiri razreda. Upoznali su se preko rođaka i emigrirali u Nemačku nakon venčanja, gde su živeli srećno i dobili dve ćerke. Međutim, stvari su se promenile kada su se vratili u Albaniju, gde je Erdžis izgubio bliskost sa svojom porodicom, iako su dobili treće dete pre tri godine.

Tokom prethodne tri godine, Erdžis je navodno imao veze sa drugim ženama.

Skadar

Alma je otkrila u muževljevom mobilnom telefonu fotografije i snimke koje je napravio sa prijateljima, što ju je duboko povredilo. Pokazala je te dokaze svojim sestrama, izražavajući svoju patnju zbog Erdžisovog postupka. Odlučila je da podnese zahtev za razvod i napustila je kuću sa decom. Nakon toga, emigrirala je u Italiju u januaru. Tamo je pronašla posao kako bi mogla da finansira završetak nezavršenog sprata u kući kako bi tamo živela sa decom. Deca su ostala sa ocem, njegovim bratom i njegovom suprugom, jer Erdžis nije pristao da joj da punomoćje da ih povede sa sobom.

Albanija, Ergis A., Skadar

– Erdžis ju je pozvao telefonom i zakleo se na očevom grobu da će prekinuti vanbračne veze i posvetiti se porodici. Vratila se u Albaniju samo zbog te zakletve – navodi novinarka.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *