BOLNA ISPOVEST SESTRE ALBANKE KOJA JE SA DECOM SKOČILA U SMRT: Otkrila nepoznate detalje, svaka reč kida na komade!

BOLNA ISPOVEST SESTRE ALBANKE KOJA JE SA DECOM SKOČILA U SMRT: Otkrila nepoznate detalje, svaka reč kida na komade!

Genta, sestra Alme Arazi koja je sa troje dece skočila u Bojanu, podelila je svoju bolnu priču o dinamici braka sa Ergisom.

Ona je otkrila da su Alma i Ergis imali narušen odnos zbog njegove stalne nevernosi, što je izazivalo Alminu ljubomoru.

Takođe je demantovala tvrdnje o Alminoj depresiji, ističući ih kao neosnovane.

“Genta je istakla da je Almina veza sa mužem bila u problemima zbog njegove sklonosti ka varanju. U početku su bili srećni, ali su se stvari promenile kada je počeo da vara Almu. Genta je otkrila da je Almin muž često izazivao sukobe, vređao je i čak je pljunuo u njeno lice. Ona je sačuvala dokaze o tome u svom telefonu, uključujući slike i fotografije Ergisa sa drugom ženom u automobilu”, izjavila je Almina sestra.

Alma sa ćerkama

Almina sestra je dalje otkrila da Ergis nije brinuo o deci i nije im donosio hranu.

“Alma mi je pričala da su deca morala da se snalaze sa onim što su imali u stanu. U međuvremenu, Ergis je ručao i večerao sa svojim devojkama po kafanama”, ispričala je Genta.

Takođe je demantovala tvrdnje da je Almina koristila lekove protiv depresije.

“To su laži. Moj sestra je bila divna osoba i izuzetna majka. Svakodnevno se brinula o deci. Da je bila mentalno nestabilna, ne bi mogla da se brine o njima. Svi u komšiluku su je poštovali”, naglasila je ona.

Sahrana njene sestričine održana je juče, ali Genta nije prisustvovala.

“Planiramo da sahranimo moju sestru u Draču. Da Ergis nije bio sa tom drugom ženom, moja sestra i njena deca bi bili živi. Nisam prisustvovala sahrani svoje sestričine. Nismo u kontaktu sa njihovom porodicom i nismo bili pozvani na sahranu”, rekla je ona kroz suze.

Albanski mediji su izvestili da je telo Alme pronađeno u reci Bojani.

Telo njenog četvorogodišnjeg sina pronađeno je tokom jutarnjih sati, dok je telo osmogodišnje ćerke pronađeno juče. Najstarija devojčica (9) pronađena je mrtva već u subotu, kada je i započeta potraga.

Alma je nestala sa decom 2. maja, dok je njen suprug Ergis prijavio njihov nestanak tek 3. maja. Ergis je uhapšen sledećeg dana zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanja samoubistva.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *