Leči stomačne bakterije, hemoroide i neplodnost: Od zdravlja vas dele samo dva sastojka! (RECEPT)

Leči stomačne bakterije, hemoroide i neplodnost: Od zdravlja vas dele samo dva sastojka! (RECEPT)

Kombinacija smokava i maslinovog ulja ima izuzetnu moć, čak i u slučaju astme i bronhitisa. Problemi sa bakterijama u stomaku mogu biti česti i zahtevati dugotrajno lečenje jakim antibioticima.

Postoji domaći lek koji se smatra efikasnim u ublažavanju bolova u stomaku i problemima sa bakterijama, a sastoji se od smokava i maslinovog ulja. Priprema ovog leka je jednostavna: stavite 40 sušenih smokava u staklenu flašu ili teglu i prelijte ih sa litrom hladno ceđenog maslinovog ulja. Preporučuje se da smokve prethodno isečete na četvrtine radi boljih rezultata. Zatvorite teglu ili flašu i ostavite da odstoji 40 dana.

Nakon tog perioda, svako jutro pre obroka, uzimajte jednu smokvu (celu ili isečenu na četvrtine) i kašičicu maslinovog ulja. Važno je obratiti pažnju na ishranu i truditi se da jedete obroke kuvane na pari ili vodi, bez dodataka poput začina, sirćeta, ulja ili sušenih mesnih proizvoda. Takođe, koristite prirodno, hladno ceđeno maslinovo ulje za pripremu obroka i konzumirajte što više voća i povrća.

Ova kombinacija smokava i maslinovog ulja može pomoći ne samo u tretiranju stomačnih bakterija, već i u ublažavanju simptoma hemoroida, crevnih oboljenja, konstipacije, bronhitisa, astme i problema sa plodnošću.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *