“I DALJE SE NADAMO DA JE ŽIVA! ANA, VOLIMO TE” Prvo oglašavanje porodice srpske snajke posle hapšenja njenog muža u Majamiju!

“I DALJE SE NADAMO DA JE ŽIVA! ANA, VOLIMO TE” Prvo oglašavanje porodice srpske snajke posle hapšenja njenog muža u Majamiju!

Porodica Anje Marije Knežević, supruge Davida Kneževića koji je 4. maja uhapšen na aerodromu u Majamiju zbog sumnje u njegovu umešanost u njenu otmicu, prvi put se oglasila od privođenja zeta.

Njen brat Felipe Henao je izjavio da je poslednji put razgovarao s Anjom telefonom 24. januara te godine, opisujući je kao srećnu i optimističnu u pogledu budućnosti.

Anja Marija Knežević i njen suprug bili su 13 godina u braku i živeli u SAD-u, ali se nakon odluke o razvodu Anja preselila u Madrid u decembru prethodne godine. Samo dva meseca kasnije, nestala je, a porodica i prijatelji od prvog dana sumnjali su da je njen suprug David umešan u ovaj misteriozni nestanak, ističući da su problemi između njih počeli kada nisu mogli da se dogovore oko raspodele imovine.

Ana i njen brat

Imovina bračnog para navodno je procenjena na 15 miliona evra, prema španskim medijima.

Felipe Henao se javno obratio i molio za pomoć onima koji bi mogli imati bilo kakve informacije o njegovoj sestri, izražavajući nadu da će ona biti pronađena.

Španski mediji su takođe objavili da su istražitelji FBI pronašli tragove krvi u stanu u kojem su Anju poslednji put snimile sigurnosne kamere, kao i dokaze koji ukazuju da je njen suprug David bio u zgradi u vreme njenog nestanka, iako je tvrdio da je bio u Beogradu.

Felipe Henao je na kraju izjave izrazio nadu za pravdom za svoju sestru i izjavio da se porodica samo nada da će Anja uskoro biti pronađena.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *