“ZAŠTO STE UBILI MOJU ĆERKU? POSLE SVEGA TI MRZIŠ MENE?” Otac ubijene devojčice iz Ribnikara postavio najbolnije pitanje u sudnici

“ZAŠTO STE UBILI MOJU ĆERKU? POSLE SVEGA TI MRZIŠ MENE?” Otac ubijene devojčice iz Ribnikara postavio najbolnije pitanje u sudnici

Miljana Kecmanović, majka dečaka koji je počinio strašan zločin u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, suočila se s očajnim roditeljima žrtava tokom suđenja u Višem sudu u Beogradu. Optuženi roditelji nisu dali odgovore na pitanja o žrtvama niti su prihvatili krivicu za tragediju.

Roditelji ubijene Eme Kobiljski

Kobiljski, otac jedne od žrtava, postavio je teško pitanje, tražeći odgovor na pitanje zašto Kecmanovići gledaju njega s mržnjom. Međutim, Kecmanovići nisu reagovali na ova pitanja niti su pokazali saučešće prema roditeljima žrtava.

Anđelko Aćimović ulazi u sud

Tokom suđenja, optuženi su pokušali da se predstave kao žrtve, što je izazvalo frustraciju kod roditelja žrtava koji smatraju da Kecmanovići ne pokazuju iskreno kajanje.

Pored Kecmanovića, optuženi su i vlasnik streljane i instruktor koji su pomogli u obuci dečaka za upotrebu oružja. Suđenje je odloženo zbog zdravstvenih razloga vlasnika streljane, što je izazvalo burnu reakciju Kecmanovićevog advokata, ali je odluka sudskog veća bila da se odloži nastavak suđenja.

Tužilac Nenad Stefanović prisustvovao je suđenju, podržavajući optužnicu protiv Kecmanovića i drugih optuženih.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *