SKANDAL U SRPSKOJ PORODICI, MAJKA SINU PREPISALA SVE – ĆERKI NIŠTA: Žena ostala bez ičega, a REČI BRATA su je dokusurile

SKANDAL U SRPSKOJ PORODICI, MAJKA SINU PREPISALA SVE – ĆERKI NIŠTA: Žena ostala bez ičega, a REČI BRATA su je dokusurile

Izgleda da je situacija u porodici veoma složena i emotivno opterećena. Čini se da je deda ostavio imanje i kuću svojoj supruzi i troje dece, uključujući majku osobe koja se obraća za pomoć. Nakon dedine smrti, majka je navodno odustala od svog dela nasleđa u korist babinog dela, kako bi olakšala administrativne procese oko imanja. Međutim, kasnije se ispostavilo da je baba celo imanje prepisala na svoju liniju nasleđa, a ne na majčinu.

Kuća, Selo

Sada kada je baba preminula, sukob se intenzivirao oko deobe imovine. Ujak tvrdi da majka nema pravo na nasledstvo jer se odrekla svog dela kada je deda umro, dok majka smatra da bi trebalo da ima pravo na svoj deo nasleđa, s obzirom na promene koje su se dogodile nakon babine smrti.

nasledstvo

Majka je pokušala da se konsultuje sa advokatom, ali joj je rečeno da ne može ništa da uradi zbog prethodnih odluka koje je donela. Međutim, postavlja se pitanje da li je majka u potpunosti istražila svoje pravne opcije ili bi možda trebalo da potraži dodatni pravni savet.

kuća, ilustracija

U svakom slučaju, ovo je situacija koja zahteva pažljivo razmatranje, a možda bi bilo korisno da se majka ponovo konsultuje sa advokatom ili čak potraži drugo mišljenje. Takođe, možda bi porodični savetnik ili posrednik mogao da pomogne u rešavanju konflikta unutar porodice, uzimajući u obzir emotivne aspekte situacije.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *