ŠOK U MARKETU U KRAGUJEVCU Radnici došli u jutarnju smenu – UMALO SE SRUŠILI: Zbog onog što su unutra zatekli odmah ZVALI POLICIJU

ŠOK U MARKETU U KRAGUJEVCU Radnici došli u jutarnju smenu – UMALO SE SRUŠILI: Zbog onog što su unutra zatekli odmah ZVALI POLICIJU

Penzionerka (80) iz kragujevačkog naselja Bresnica provela je celu prethodnu noć sama “zatočena” u jednom poznatom gradskom marketu, što je postalo glavna tema u Kragujevcu.

Zaposleni u jutarnjoj smeni pronašli su je jutros, ali zbog ranijih pljački u marketu, pozvali su i policiju, iako je žena pronađena živa i zdrava. Lokalci iz obližnjeg bifea potvrdili su da je prenoćila na klupi u marketu, te da je pojela nekoliko kesica grickalica i popila flašicu kisele vode.

kasa, fiskalizacija, fiskalni račun, fiskalna kasa

Prodajni lanac nije želeo da komentariše ovu neobičnu priču, a zaposleni u marketu su iz poštovanja prema starici, koja je redovna mušterija, odlučili da ne iznose detalje.

Komšije su opisale staricu kao divnu osobu, ističući da svakome može da se desi da se zanese prilikom šopinga, bez obzira na godine.

Policajci su, nakon što su je legitimisali i utvrdili da nije ništa nenamerno uzela iz marketa, odvezli staricu kući. Čulo se da žena živi sama u porodičnoj kući i da tokom noći niko nije prijavio njen nestanak.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *