EVO GDE SE MAJA MARINKOVIĆ VRAĆA POSLE RIJALITIJA! Želela luks vilu s bazenom, a čekaju je plišane igračke i skroman stan

EVO GDE SE MAJA MARINKOVIĆ VRAĆA POSLE RIJALITIJA! Želela luks vilu s bazenom, a čekaju je plišane igračke i skroman stan

Maja Marinković oduvek je sanjala o vili sa bazenom, ali nakon rijalitija vraća se u svoj skromni dom u Beogradu, gde je otac Radomir Taki Marinković dočekuje raširenih ruku.

Maja Marinković

Jednom prilikom, Taki je ugostio Kurir i pokazao Majinu sobu koja je bila uređena kao butik. Odelo je bilo pažljivo poslagano, a u jednom ćošku bila je mnoga obuća. Na ormaru su stajali brojni pehari i priznanja, a Taki je pokazao i neobičan detalj – s*ksi lisice. Krevet je bio prekriven plišanim igračkama, dok su se na zidovima nalazile fotografije.

Taki Marinković, Maja Marinković

Iako je sanjala o vili sa bazenom gde bi živela kao kraljica, Maja trenutno mora da radi kako bi ostvarila te snove.

Tatin velikodušni pristup pomogao je Maji da ostvari mnoge svoje želje do sada.

Maja Marinković, Marko Janjić, Mensur Ajdarpašić, Filip Car, Čorba

– Ona je bila okružena luksuzom, sve što je poželela, dobila je. Moja pokojna majka i ja smo je odgajali, vodili je na balet, pratili na roditeljske sastanke. Sve svoje ljubavi kupovao sam novcem. Išli smo kroz sve – zaljubljivanje, pubertet, pa čak i bežanje s časova, za koje sam ja pronalazio izgovore. Na kraju krajeva, ja sam čovek modernih shvatanja – rekao je Taki.

Maja Marinković

Maja je imala mnoge izabranike iz rijalitija kroz godine, ali do sada nijedan nije uspeo da joj ispuni sve što je želela. Za sve što je postigla, morala je da se izbori sama.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *