NA PIJACI OD MALIH NOGU: Evo šta se promenilo nakon udaje sestara Rodić za POZNATE MOMKE: Radnici progovorili o porodici i biznisu

NA PIJACI OD MALIH NOGU: Evo šta se promenilo nakon udaje sestara Rodić za POZNATE MOMKE: Radnici progovorili o porodici i biznisu

Porodica Rodić već dugi niz godina uspešno se bavi uzgojem živine, posebno pilića, što im je donelo značajan poslovni uspeh i bogatstvo. Od malih nogu, Bogdana Ražnatović, Nataša Rodić i Bojana Šijan aktivno su učestvovale u porodičnom poslu, a ta predanost i angažovanje se nastavljaju i danas.

Bogdana Rodić, Bogdan Rodić, Danijela Rodić

Iako su Bojana i Bogdana nakon udaje preuzele uloge u porodici, posvećene odgajanju svoje dece, veći deo posla i dalje obavljaju roditelji, Bogdana i Danijela. Nataša Rodić i dalje aktivno učestvuje u poslu, posebno na pijaci u Mirijevu, kad god joj obaveze to dozvoljavaju. Ona marljivo radi i prodaje meso, iako su se njene sestre donekle povukle iz aktivnog angažovanja.

Bogdana nedavno je postala majka treći put, donoseći na svet sina Isaija. Tom prilikom, njena majka Danijela je počastila kolege i radnike na pijaci u Mirijevu, što je gest koji odražava porodičnu povezanost i tradiciju gostoprimstva.

Tezga porodice Rodić

Iako su se Bojana, Nataša i Bogdana možda povukle iz direktnog poslovanja, nikada nisu zaboravile svoje korene i posao koji je porodici donosio čast i prosperitet. Njihova lepota i prepoznatljivost na pijacama bila je primetna i pre nego što su postale poznate.

Tezga porodice Rodić, Borča

Pohvale za porodicu Rodić nisu stigle samo sa pijace u Mirijevu, već i sa pijace u Borči, gde su ljudi takođe izrazili divljenje prema njihovom poslovnom uspehu. Nažalost, članovi porodice nisu bili prisutni ni na toj pijaci, jer su njihove obaveze najčešće vezane za vikende.

Tezga porodice Rodić, Borča

Brend porodice Rodić odražava se i na kombiju koji ponosno nosi njihovo prezime, predstavljajući ih kao prepoznatljivu silu u industriji uzgoja živine.

Pijaca, Bojana Rodić, Mirko Šijan

Napomena: Bojana i Bogdana su svoje partnere integrisale u porodični biznis, koji je tako postao zajednički poduhvat, doprinoseći daljem rastu i prosperitetu porodice Rodić. Mirko Šijan, Bojanin suprug, istakao se kao omiljeni radnik na tezgi na Bajlonijevoj pijaci, što dodatno ukazuje na posvećenost porodičnom poslu i uspehu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *