U PUCNJAVI U TURSKOJ UBIJENE TRI OSOBE: Ima i ranjenih

U PUCNJAVI U TURSKOJ UBIJENE TRI OSOBE: Ima i ranjenih

Prema izveštaju lista Hurriyet, u Uskudaru, jednom od najstarijih delova Istanbula, zabeležena je pucnjava u kojoj su tri osobe izgubile život. Incident se dogodio tokom oružanog sukoba između dve grupe koje su se okupile u jednoj kafani radi pomirenja. Pored tri smrtna slučaja, pet osoba je ranjeno, od kojih su dve teže povređene. Sukob se odigrao oko 20:10 časova po lokalnom vremenu u kafani na ulici Ajazma u četvrti Unalan.

Prema informacijama, sukobljene grupe su se okupile u kafani s namerom da reše nesuglasice, ali je rasprava ubrzo eskalirala u oružani sukob. Hitna reakcija policije i medicinskih ekipa je odmah usledila nakon dojave o incidentu, a povređeni su nakon prve pomoći na licu mesta prevezeni u bolnicu. Na mestu događaja pronađeno je mnogo čaura, dok policijski timovi nastavljaju rad na istrazi.

Guvernerstvo Istanbula je izdalo saopštenje u vezi sa ovim incidentom, potvrđujući da je sukob izbio oko 20:10 časova u kafani na ulici Ajazma u četvrti Unalan, rezultirajući smrću tri osobe i ranjavanjem petoro, od kojih su dvoje teže povređeni. Povređeni su prevezeni u obližnje bolnice, dok se istražni postupak i dalje odvija.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *