OGLASILA SE ŠEJLA ZONIĆ NAKON POBEDE U ZVEZDAMA GRANDA: Smatra da je ZBOG OVOGA POBEDILA, njene reči SEKU KAO MAČ

OGLASILA SE ŠEJLA ZONIĆ NAKON POBEDE U ZVEZDAMA GRANDA: Smatra da je ZBOG OVOGA POBEDILA, njene reči SEKU KAO MAČ

Šejla Zonić je trijumfovala na ovogodišnjem izdanju takmičenja “Zvezde Granda”, nakon dugog devetomesečnog puta, predanog rada i podrške mentora. Zahvaljujući glasovima publike, ona je osvojila trofej i izrazila duboku zahvalnost svima koji su je podržali.

U svojoj poruci zahvalnosti, istakla je da su sinoć pobedile ljubav i prave vrednosti, naglašavajući važnost života u skladu sa tim principima.

Šejla je takođe otkrila da poseduje apsolutni sluh, što joj je olakšalo učenje i razumevanje muzike. Njen talenat je bio predmet njenog magistarskog rada na Muzičkoj akademiji, što joj je omogućilo da brzo napreduje u muzičkom svetu.

Rođena u Nemačkoj, Šejla je odrasla u Sanskom Mostu, gde je rano pokazala ljubav prema muzici. Tokom svog obrazovanja, pohađala je muzičku školu i kasnije upisala Muzičku akademiju u Sarajevu, gde je diplomirala s najvišim ocenama. Njeni profesori su je često isticali kao izuzetno perspektivnu mladu muzičku umetnicu.

Šejla je nakon pobede izrazila šok i zadovoljstvo, ističući podršku svoje porodice i sebe kao ključne faktore u ostvarenju njenog sna.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *