Beograđanka otišla na dejt u Londonu pa u kafiću doživela šok: “Moj balkanski mozak nije ukapirao o čemu se radi”

Beograđanka otišla na dejt u Londonu pa u kafiću doživela šok: “Moj balkanski mozak nije ukapirao o čemu se radi”

Mina, studentkinja iz Beograda koja studira u Londonu, podelila je svoje iskustvo sa sastanka sa dečkom iz inostranstva na svom TikTok profilu. Upoznali su se preko aplikacije, a on je bio inženjer u Formuli 1 i delovao je kao pristojan momak sa novcem. Dogovorili su se da idu na kafu, ali situacija na sastanku je iznenadila Minu.

Kada su došli u kafić, Mina je otišla do kase da naruči svoj kapućino, a kada se okrenula ka dečku, on je samo ozbiljno stajao i rekao da ona uzme šta želi. Mina nije shvatila da on želi da svako plati svoju kafu, što je uobičajena praksa u nekim mestima u Londonu. Kako dečko nije želeo da joj kaže šta želi, Mina je ostala zbunjena i ponavljala mu da mu je nudi da kaže šta hoće. Na kraju su oboje platili svoje, a nakon toga se nisu više čuli.

Mina Tik Tok

Komentari korisnika na društvenim mrežama su varirali. Neki su osudili dečka zbog škrtosti, dok su drugi podržali Mininu reakciju. Situacija je izazvala različite reakcije, ali je svakako ostavila utisak na Minu i pokazala razlike u kulturi i očekivanjima u vezi sa plaćanjem.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *