Najlepša policajka Srbije nije više ista, jedni tvrde da se unakazila, drugi da blista: A u životu joj se desio preokret

Najlepša policajka Srbije nije više ista, jedni tvrde da se unakazila, drugi da blista: A u životu joj se desio preokret

Lidija Takač iz Novog Sada je nekoliko godina unazad stekla neformalnu titulu najlepše policajke u Srbiji, što se savršeno uklapa uz njen profesionalni i privatni život. Iako je poznata po svojoj impresivnoj pojavi u uniformi, van dužnosti oduzima dah svojim seksepilom i izgledom.

Nedavno je Lidija promenila svoj izgled skraćivanjem kose na paž, a potom i promenom boje kose, više nije plavuša. Često eksperimentiše sa frizurom, a na poslednjoj slici na njenom Instagram profilu ima još kraću i tamniju kosu. Iako su neki oduševljeni njenim novim izgledom, ima i onih koji su smatrali da je privlačnija sa dužom plavom kosom.

Lidija se ne obazire previše na komentare i predrasude koje dobija, već živi po svojim pravilima. U poslu je veoma posvećena i stroga, često se suočava sa opasnim zadacima, iako je neobično za ženu da obavlja ovakav posao. Ona je takođe diplomirana pravnica i voli da se usavršava.

Udata je i majka je jedne devojčice, a uskoro očekuje drugu devojčicu jer je u šestom mesecu trudnoće. Majčinstvo joj je izuzetno važno, i trudi se da svoje slobodno vreme posveti svojoj porodici. Nakon prvog porođaja, brzo je povratila liniju zahvaljujući zdravom načinu života, što je primetno i u drugoj trudnoći jer se nije značajno ugojila.

Lidijine slike u bikiniju iz prošle godine su postale viralne, pokazujući njenu izvajanu figuru i jasan trbušnjak. Bez obzira na frizuru koju nosi, mnogi primete da blista kao trudnica zahvaljujući svom zdravom načinu života.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *