VELIKI INTERVJU JELENE KARLEUŠE U JEKU RAZVODA OD DUŠKA TOŠIĆA: Karli o muškarcima, porodici, kolegama, Ceci, Zvezdama Granda…

VELIKI INTERVJU JELENE KARLEUŠE U JEKU RAZVODA OD DUŠKA TOŠIĆA: Karli o muškarcima, porodici, kolegama, Ceci, Zvezdama Granda…

Jelena Karleuša je bila centralna figura na svečanom izboru za Mis Srbije 2024. godine, gde je kao predsednica žirija zračila elegancijom u beloj dugoj haljini i frizurom inspirisanom Merilin Monro. Izjavila je da se oseća glamurozno uprkos visokim temperaturama, ističući čast što je deo događaja koji bira damu koja će predstavljati Srbiju na svetskom nivou.

Jelena Karleuša

Otvarajući se o privatnom životu, Jelena je priznala da je trenutno u procesu sporazumnog razvoda sa suprugom Duškom Tošićem nakon nedavnog incidenta u porodičnoj vili. Na pitanje o mogućem povratku u žiri “Zvezda Granda”, istakla je da trenutno ne razmatra tu opciju, ocenjujući da je format izgubio svoj sjaj.

Jelena Karleuša, Duško Tošić

Komentarišući novac i mogućnost sedenja u žiriju pored Cece Ražnatović, istakla je da joj novac nije primaran faktor te da je format u rukama ljudi koji nisu naklonjeni prema njoj. Takođe, iznela je svoje mišljenje o duetu Cece i Vojaža, opisujući ga kao najgore snimljeno delo u Srbiji.

Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović, Vojaž

Ponosna majka, Jelena je govorila o svojoj ćerki Niki, koja je privukla pažnju na društvenim mrežama svojim aktivnostima. Na pitanje da li je razmišljala o učešću na izboru za Mis, Jelena je priznala da je o tome maštala, ali smatrala da nije dovoljno lepa za takav izbor, mada je istakla da lepota nije jedini atribut.

Izbor za mis

Govoreći o lepoti i unutrašnjim osobinama žena, naglasila je da je spoljašnji izgled prolazan, dok su unutrašnje osobine i harizma ono što čini ženu opasnom i neodoljivom. Smatra da bi svet bio bolje mesto kada bi ga vodile žene, koristeći lepotu kao oružje za promenu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *