OVAKO IZGLEDA STAN MIRE BANJAC: U njenoj kući se ZNA RED, a OVO PRAVILO se poštuje SVAKOGA DANA već godinama

OVAKO IZGLEDA STAN MIRE BANJAC: U njenoj kući se ZNA RED, a OVO PRAVILO se poštuje SVAKOGA DANA već godinama

Glumica Mira Banjac, koja će u novembru napuniti 95 godina, nedavno se vratila u Vojvodinu, svoju rodnu regiju, po odluci svog sina Brane. Kao i sve svoje prethodne domove, i ovaj je uređen sa puno stila, zahvaljujući veštim rukama njenog sina Brane koji se bavi popravkom nameštaja i kreiranjem jedinstvenih komada.

Mira Banjac

Njen dom sada krasi prelepa crvena kuhinja, koju je Brana sam kreirao. Mira je istakla da je to njena omiljena prostorija u stanu. Otkrila je da je Brana adaptirao podrum zgrade u svoju radionicu gde stvara praktične i jedinstvene komade nameštaja. Mira je gostujući u emisiji Tanje Peternjek “TV lica, kao sav normalan svet” naglasila da je obedovanje u njihovoj kući ritual, te da svakog dana ručaju u isto vreme, s belim stoljnjakom i kompletnim priborom za ručavanje, bez obzira na to da li su sami ili im dolazi gost.

Mira Banjac

Pored toga, Mira otkriva svoju strast prema kuvanju, posebno jelu divljači koju Brana lovi, uz dodatak svežeg povrća. Navela je da sebe smatra veštim u pripremi jela poput supe od divlje patke ili paštete od fazana. Njihov dom je ispunjen skupocenim stilskim komadima nameštaja, ali i uspomenama na velikane poput Zorana Radmilovića i Mike Antića s kojima je Miru vezivalo prijateljstvo i saradnja.

Mira Banjac

Iako je već duboko zakoračila u devetu deceniju života, Mira i dalje brine o higijeni u svom stanu kao da ima dvadeset godina. Njena ljubav prema glumi i dalje je jaka, te i dalje radi i snima. Ujutru ustaje rano jer tako lakše organizuje svoje vreme i obaveze.

Mira Banjac ističe da je ranoranilac od malih nogu i da joj je to omogućilo da bude smirenija i da efikasnije planira svoj dan.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *