MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA ZAŠTO SE NE POJAVLJUJE U ZVEZDAMA GRANDA! Pevačica jedva izustila: Ne znam kako će se ovo završiti…

MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKRILA ZAŠTO SE NE POJAVLJUJE U ZVEZDAMA GRANDA! Pevačica jedva izustila: Ne znam kako će se ovo završiti…

Marija Šerifović nedostajala je na posljednja dva snimanja emisije “Zvezde Granda”, a sada je otkrila razlog za svoje odsustvo.

Marija Šerifović

U svom novom vlogu na platformi Jujube, Marija je priznala da već nekoliko dana boluje, te da se prehlada pojavila još prije njenog nedavnog koncerta u Tuzli. Snimak je objavila iz kreveta, ističući da se osjeća “mrtvo bolesno” i da joj je teško govoriti zbog prehlade koja je utjecala na njen glas.

“Već je petak, trebala sam biti u Tuzli, ali sam se probudila jako bolesna. Ne znam kako će se sve ovo završiti. Danas sam se probudila, popila lijekove, inhalirala sam se, i sada sam se vratila u krevet. Pokušat ću malo odspavati pa ćemo vidjeti što će biti”, rekla je Marija.

Marija Šerifović

Kreativni direktor “Zvezda Granda”, Saša Popović, otkrio je da je Marija nakon koncerta u Tuzli dobila i temperaturu, što je razlog njenog odsustva s zakazanog snimanja emisije.

Njen je žiri jučer i danas zamijenila kolegica i prijateljica Ivana Peterts, koja je preuzela ulogu ocjenjivanja takmičara koje je Marija inače pratila.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *