“OSEĆAM SE BAŠ LOŠE, ŠTO VIŠE TEŽIM DA IMAM SVOJE DETE, SVE VIŠE…” Dejan Dragojević nikada iskreniji, majci se javno obratio: Duboko u sebi sam znao…

“OSEĆAM SE BAŠ LOŠE, ŠTO VIŠE TEŽIM DA IMAM SVOJE DETE, SVE VIŠE…” Dejan Dragojević nikada iskreniji, majci se javno obratio: Duboko u sebi sam znao…

Dejan Dragojević, pobednik “Zadruge 5”, javno se obratio svojoj majci emotivnim rečima, izražavajući kajanje zbog perioda u životu kada je izgubio kontakt s njom. Tokom svog braka sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević, udaljio se od porodice, uključujući majku, što sada žali.

Na fotografiji koju je objavio sa svojom majkom, Dejan je podelio osećanja koja ga prate zbog propuštenih momenata i rođendana koje nije proveo s njom. Napisao je da, što više teži da jednog dana ima svoje dete, sve jasnije uviđa svoje greške iz prošlosti. Posebno ga boli to što je u najlepšim godinama okrenuo leđa majci koja je uvek bila tu za njega.

Dejan je priznao da je bio samoživ i da je verovao da najbolje zna šta je ispravno, ali sada shvata da je njegova majka uvek bila u pravu. Osvrćući se na svoj životni put, rekao je da ga je Bog vratio na pravi smer – smer porodice, ljubavi i topline. Istakao je da porodica dolazi na prvo mesto i da je svaka greška ispravljiva, osim gubitka bliskih ljudi kao što su majka, otac, brat i sestra.

U zaključku, Dejan je izrazio svoju ljubav i zahvalnost majci, obećavši da će uvek imati ono što on ima, jer je ona to zaslužila. Njegova iskrena objava pokazuje duboko kajanje, ali i novu posvećenost porodici i ponovnom povezivanju s najmilijima.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *