Karleuša Tošiću sve vreme tražila samo jedno, a to joj nije dao: Tvrdi da je znao da tako neće moći da je kontroliše

Karleuša Tošiću sve vreme tražila samo jedno, a to joj nije dao: Tvrdi da je znao da tako neće moći da je kontroliše

Jelena Karleuša je u poslednje vreme postala znatno otvorenija u vezi sa svojim privatnim životom, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi. U emisiji “4 i po žene”, osvrnula se na svoje prošle veze, uključujući i brak sa Duškom Tošićem, otkrivajući zanimljive detalje o tome kako su se muškarci iz njenog života nosili sa njenom popularnošću.

Na pitanje voditeljke da li su muškarci imali kompleks zbog njene slave, Jelena je rekla da je kroz svoje veze uvek osećala manjak komplimenata. Otkrila je da nijedan muškarac, uključujući i Duška, nije bio voljan da joj daje komplimente, što je za nju predstavljalo veliki problem. Smatrala je da su muškarci verovali kako bi joj komplimenti još više podigli samopouzdanje, čineći je “težom za kontrolisanje” zbog njenog snažnog ega.

Pevačica je naglasila da, iako zna da je lepa, svakoj ženi prija lepa reč, pogotovo od nekoga do koga joj je stalo. U njenom slučaju, kaže da je često “prosila” za kompliment, ali ih nikada nije dobijala.

Uz to, Jelena je nedavno nasmejala publiku izjavom da ponekad zamišlja Duška sa drugom ženom. Ipak, dodala je da uživa u takvim mislima jer veruje da nijedna žena ne može da ga zadovolji na način na koji je to ona činila. Karleuša je u šali istakla da očekuje da će druge žene razočarati Duška, zbog čega unapred uživa u toj zamisli.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *