NEVEROVATNI KADROVI SA SVADBE ĆERKE JOVANA MEMEDOVIĆA: Maša nosila haljinu iz “SEKND HENDA”, a evo odakle joj je TORBICA!

NEVEROVATNI KADROVI SA SVADBE ĆERKE JOVANA MEMEDOVIĆA: Maša nosila haljinu iz “SEKND HENDA”, a evo odakle joj je TORBICA!

Maša Memedović, ćerka poznatog novinara i voditelja Jovana Memedovića, stupila je u brak sa rediteljem i scenaristom Bogosavom Apostolovićem 16. septembra 2023. godine, u tajnosti i bez prisustva medija. Na društvenim mrežama, Maša je postepeno počela da deli fotografije sa venčanja, koje su izazvale interesovanje njenih pratioca na Instagramu, gde je prati preko 47.000 ljudi.

Maša Memedović

Kada je reč o njenom venčanju, Maša je odgovarala na pitanja pratilaca i otkrila zanimljive detalje, uključujući informacije o svojoj venčanici koju je potpisao domaći dizajner, kao i o drugoj haljini koju je pronašla u prodavnici polovne robe. Poznato je da Maša voli da kupuje u second hand radnjama i da često prilagođava ili prepravlja pronađene komade, što je istakla i u prethodnim intervjuima.

Maša Memedović

Na venčanju, njen izgled je upotpunila torbica koju joj je šila baka, naglašavajući tako ljubav prema komadima sa sentimentalnom vrednošću. Ova kombinacija jedinstvenih komada pokazuje Mašinu autentičnost i stil, dajući poseban šarm njenom venčanju.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *