SRBIN IMAO ODNOS SA LJUBAVNICOM, PA POČEO DA SE PREVIJA OD BOLOVA: Pred smrt SAMO OVO REKAO a na obdukciji usledio šok!

SRBIN IMAO ODNOS SA LJUBAVNICOM, PA POČEO DA SE PREVIJA OD BOLOVA: Pred smrt SAMO OVO REKAO a na obdukciji usledio šok!

Jug Srbije devedesetih godina bio je poprište neobičnog zločina koji je ostao upamćen kao jedan od najbizarnijih u istoriji zemlje. Dok su bili u intimnom odnosu u kući njegove ljubavnice, muškarac je iznenada počeo da se savija od bolova i gubi svest. Iako je situacija delovala alarmantno, žena je odlučila da pozove Hitnu pomoć. Pre nego što je preminuo u bolnici, muškarac je uspeo samo da izjavi da ga strašno boli stomak.

Nakon obdukcije, otkriveno je da su mu unutrašnji organi bili iskidani, ali nije bilo vidljivih tragova ulazne rane. Međutim, pronađen je metak u donjem delu stomaka. Još šokantnije bilo je to što je otkriveno da je metak ušao kroz analni otvor žrtve, izazvavši smrtonosne povrede. Istraga je krenula u potragu za počiniocem.

Ilustracija

Ljubavnica je prva bila osumnjičena, ali je negirala bilo kakvu umešanost. Drugi na listi bio je njen muž, ali je imao čvrst alibi. Nisu pronađeni ni tragovi barutnih čestica na ženinim rukama, niti bilo kakvi dokazi o pucnjavi u sobi.

Forenzičari su detaljno istražili prostoriju i uočili tragove na zavesi koji su ukazivali da je metak uleteo kroz otvoreni prozor tokom odnosa ljubavnika. Policija je krenula u potragu za počiniocem, što se pokazalo kao izazovan zadatak.

Nakon informacije iz susednog sela, inspektori su došli do vojnog penzionera koji je priznao da je u to vreme čistio pištolj i ispalio metak u vazduh. Forenzička analiza potvrdila je da je metak koji je ubio muškarca poticao iz pištolja vojnog penzionera. Iako je verovatnoća da neko strada na takav način bila gotovo nikakva, policija je zaključila da se to ipak dogodilo. Vojni penzioner je osuđen za ubistvo iz nehata.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *