DA LI STE ZNALI DA SE NAKON SMRTI JEDAN ORGAN OBAVEZNO UKLANJA? Patolog otklonio sumnje i obelodanio šta se radi sa njim

DA LI STE ZNALI DA SE NAKON SMRTI JEDAN ORGAN OBAVEZNO UKLANJA? Patolog otklonio sumnje i obelodanio šta se radi sa njim

Patolog koji koristi TikTok za odgovaranje na pitanja o obdukciji otkrio je šokantnu činjenicu koja je izazvala strah kod njegovih pratilaca.

Gerald Ledford, popularni patolog sa 2,3 miliona pratilaca, pomaže ljudima da razumeju šta se događa s njihovim telom nakon smrti. Postavljajući neobično pitanje, jedna korisnica je želela da zna šta će se dogoditi s njenim pirsinzima nakon smrti. Međutim, Ledford je objasnio da će jedino vaditi pirsing na jeziku, jer se jezik uvek vadi tokom obdukcije kako ne bi ometao forenzičke postupke.

@big_led73

Autopsy questions #pearpopofficial #autopsy #autopsytech #morgue #fun #happy #goodtimes @pearpopofficial

♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] – Hoàng Read

Ovo otkriće izazvalo je različite reakcije među korisnicima TikToka, od šoka do morbidne radoznalosti. Mnogi su izrazili svoje iznenađenje što je vađenje jezika deo standardne procedure tokom obdukcije, dok su drugi izrazili strah i odlučili da neće umreti.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *