“BILI SMO UZNEMIRENI, ALI SADA SMO VIŠE ZBUNJENI” Novo oglašavanje pradede male Danke Ilić: “Moguće je da se NIKAD NE NAĐE”

“BILI SMO UZNEMIRENI, ALI SADA SMO VIŠE ZBUNJENI” Novo oglašavanje pradede male Danke Ilić: “Moguće je da se NIKAD NE NAĐE”

Joksim Dragomirović, pradeda Danke Ilić (2), izrazio je svoju zabrinutost rekavši da su u prethodnom periodu bili uznemireni, ali da su sada više zbunjeni, ističući mogućnost da se telo Danke Ilić nikad ne pronađe.

On je izneo svoje stavove ispred porodične kuće u mestu Brestovac, naglasivši da nema novih informacija koje bi podelio sa porodicom, jer im ništa ne javljaju. Takođe je istakao da ni Ivana i Miloš ne dolaze, te da su oni u gradu sa Miloševim. Časlav, Ivanin otac i Joksimov sin, koji je došao iz treće smene iz rudnika, trenutno spava, pa ga ne žele buditi.

Joksim je naveo da su bili uznemireni, ali da su sada više zbunjeni, s obzirom na to da je Dejan Dragijević, jedan od osumnjičenih za ubistvo Danke, priznao da je sa kolegom udario devojčicu kolima, ali nije otkrio gde se nalazi njeno telo.

Deda majke Danke Ilić, čiji je trag izgubljen 26. marta, zalivao je cveće u dvorištu neposredno pre izjave, a nekoliko dana kasnije primećen je u blizini mesta gde se Danka igrala pre nestanka. Joksim je sređivao dvorište traktorom, ali nije želeo da komentariše situaciju.

Istraga je i dalje u toku, a osim dvojice osumnjičenih za zločin, osumnjičeni su i otac i brat Dragijevića, optuženi da su telo Danke premeštali kako bi sakrili dokaze. Svi osumnjičeni se nalaze u pritvoru, pri čemu je mlađi brat Dejana Dragijevića preminuo u policiji u Boru.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *