“SVE JE IMALA, SVE ŠTO POŽELI” Goca Božinovska otkrila detalje iz detinjstva ćerke: Deda je voleo da popije, a Jelena…

“SVE JE IMALA, SVE ŠTO POŽELI” Goca Božinovska otkrila detalje iz detinjstva ćerke: Deda je voleo da popije, a Jelena…

Jelena Vučković je nedavno gostovala u jednoj emisiji gde je otkrila intimne detalje iz svog detinjstva, što ju je rasplakalo. Priznala je da je odrasla sa svojom bakom na selu, što je izazvalo iznenadjenje i zaprepašćenje javnosti, s obzirom na poznatost njenih roditelja, Goce Božinovske i Rade Vučkovića.

Jelena Vučković

Nakon što je ova vest odjeknula, Goca Božinovska se oglasila i objasnila situaciju. Istakla je da je nedavno bila godišnjica Jelenine bake (njene majke), što je posebno emotivno pogodilo Jelenu. Objasnila je da je Jelena bila veoma vezana za baku, ali da se u emisiji nije lepo izrazila i da je situacija ispala drugačije nego što je zapravo bila.

Goca Božinovska

Goca je istakla da je Jelena odrasla sa bakom, ali da se neke ružne stvari nisu spominjale u emisiji, poput teškog života njenog dede, koji je ponekad bio sklon alkoholu i maltretiranju bake. Jelena je to emotivno teško podnela, posebno nakon nedavne posete grobu bake, što je izazvalo njene suze.

Goca Božinovska

Goca je naglasila da je normalno što je Jelena bila sa njihovom majkom, te da je danas ona sama baka i redovno čuva svoje unučiće. Istakla je da su odnosi u porodici sjajni, da su česti kontakti i posete, te da je Jelena emotivno teško podnela gubitak bake.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *