OVO JE KUMA MILICE KEMEZ KOJA JE ISKEŠIRALA 10.000 EVRA KAO SVADBENI POKLON! Jako je atraktivna, a tek da čujete čime se bavi FOTO

OVO JE KUMA MILICE KEMEZ KOJA JE ISKEŠIRALA 10.000 EVRA KAO SVADBENI POKLON! Jako je atraktivna, a tek da čujete čime se bavi FOTO

Milica Kemez i Bora Santana su nedavno organizovali svoje venčanje u jednom restoranu u prestonici, a na tom slavlju su prisustvovale mnoge poznate ličnosti. Većina njih je mladencima poklonila koverte sa novcem.

Bora Santana, svadba, Milica Kemez

Tokom veselja, atmosfera je bila veoma vesela, a posebno je privukla pažnju Miličina kuma. Dok je mlada bacala bidermajer, kuma je stajala pored nje sa gomilom novčanica u rukama. Te novčanice je bacila među zvanice, a najbrži gosti su uspeli da uhvate nekoliko stotina evra. Pored novca, kuma je držala i veliku srpsku zastavu koja je vijorila tokom čitavog događaja.

Milica Kemez

Kuma je bila odevena u dugu crnu haljinu sa dubokim dekolteom i providnim delom ispod grudi. Njen izgled je privukao dosta pažnje, a posebno je bila primećena po svojoj visini. Na njenom Instagram profilu može se primetiti da se bavi modelingom i manekenstvom, a sudeći po njenim slikama iz luksuznih destinacija, može se zaključiti da suma od 10.000 evra koju je poklonila mladencima nije veliki izdatak za nju.

Lidija Veselinović

Nakon što su se pojavili navodi da je Bora Santana tražio novac od gostiju, on se oglasio negirajući te tvrdnje. Istakao je da je celo veselje uredno platio, uključujući restoran, vilu za građanski brak, muziku, venčanicu i ostale troškove. Takođe je istakao da nikada nije uslovio goste da donesu novac, te da su koverte sa novcem bile gest ljubaznosti njihovih prijatelja, među kojima se izdvaja kuma koja je poklonila preko 10.000 evra.

Bora Santana, Milica Kemez

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *