TEYA DORA STIGLA U SRBIJU: Srpska predstavnica dočekana na aerodromu: Ovako je prokomentarisala plasman i glasove hrvatskog žirija

TEYA DORA STIGLA U SRBIJU: Srpska predstavnica dočekana na aerodromu: Ovako je prokomentarisala plasman i glasove hrvatskog žirija

Naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji, Teya Dora, vratila se u Beograd nakon takmičenja gde je osvojila 17. mesto. Na aerodromu je srdačno dočekana od strane fanova, a prisutna je bila i njena majka, Jasna Jojić. Teya je izrazila zadovoljstvo svojim plasmanom na takmičenju, ali je isto tako izrazila zbunjenost zbog diskvalifikacije Holandije i izrazila mišljenje o situaciji u vezi sa Izraelom, naglašavajući da je suština takmičenja u muzičkom jedinstvu.

Teya Dora, doček

Teya je takođe izrazila žaljenje zbog manjka glasova od strane hrvatskog žirija, ali je bila srećna što je dobila maksimalan broj glasova od publike u Hrvatskoj.

Teya Dora

Nakon što se plasirala u finale sa pesmom “Ramonda”, Teya je dobila brojne simpatije i podršku publike širom sveta. Nakon finalne večeri, zahvalila se na podršci putem društvenih mreža, čestitajući pobednicima, kao što su Nemačka i Hrvatska.

Iako je Hrvatska bila glavni favorit za pobedu prema kladionicama, švajcarski predstavnik odneo je pobedu, dok je Izrael, iako je bila favoritkinja na kladionicama, zauzela peto mesto.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *